Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] bugatti veyron vs bugatti veyron (NFS WORLD)

QuerdiHacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzialem kilka podobnych i dla mnie nie jest warty tego zachodu :( Nie powiem, bo jest dobre ale wg mnie bardziej ,,dla lansu" ze ma sie tego furaka ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

On jest Cienki, Aventadorem lepiej się jeździ niż tym szajsem ;x

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Zwykłe auto za IGC z klasy A bez części jest nawet lepsze niż bugatti veyron.

Jak się uzbiera 5k punktów to można sobie wziąć to auto, ale nie ma sensu specjalnie na niego polować i robić wszystkie achivmenty.

Na pewno nie jest wart takiego zachodu jak zbieranie wszystkich achivmentów żeby zdobyć 5k punktów.

Opublikowano

Koleś na tym filmiku cięko jeździ. Bardziej się bawi.

Nie jest to najlepszy samochód w grze. <_<

Jest on dostępny w CarChanger więc go przetestuje i udostępnię video.

Opublikowano

Jeździłem Bugatti na carchangerze i zdecydowanie jest to dobre auto . Prowadzenie bardzo dobre, w każdy zakręt wchodzi się bez problemu i nie traci prędkości . Prędkość maksymalna dobra chodź mogłaby być trochę lepsza . Przyśpieszenie bardzo dobre ! Na początku nie wygląda oszałamiająco bo do 200 rozpędza się jak większość aut, ale powyżej 200 , a nawet i 300 potrafi się rozpędzać niesamowicie szybko co napewno daję mu wielką przewagę nad innymi . W dodatku ma dobre nitro i jak wiadomo jest unikatowym samochodem . Moim zdaniem bez problemu może konkurować z najlepszymi samochodami w grze !

Opublikowano

Każdy samochód dla każdego prowadzi się inaczej. To zależy od kierowcy czy umie jeździć. Jak dla mnie Bugatti to bardzo dobre auto w tej grze, na pewno w niczym nie ustępuje Aventadorowi i tego typu autom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...